Lancia - Gamma berlina 2a Serie - 1983

Omschrijving
Lancia - Gamma berlina 2a Serie - 1983
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 81000 km - 5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)

Lancia Gamma Berlina 2de serie, 1983, 2000 cc. Geregistreerd (Italiaanse registratie), de keuring bij de Staatsautoriteit voor motorvoertuigen moet worden gedaan, niet rijklaar, motor in een werkende staat, ongeveer 81.500 km, airconditioning in een werkende staat, elektrisch bedienbaar rechterraam werkt niet, distributie vernieuwd en reiniging van de carburateur + nieuwe bougies een jaar geleden, met sleutels, carrosserie moet worden vernieuwd, voorruit, banden en andere details moeten worden vervangen, origineel en goed bewaard gebleven E. Zegna interieur, er is roest op enkele plaatsen maar geen perforerende roest.
3e eigenaar (stilstaand bewaard gebleven bij een schroothandelaar bij de 2e overdracht), niet-veeleisende restauratie, maar onderbroken vanwege de noodzaak om ruimte te maken. Het kan op afspraak worden bezichtigd in Bari - Italië. De kosten voor de eigendomsoverdracht dienen te worden betaald door de koper.

De koper dient het voertuig op te halen, geen levering, procedures en kosten voor export naar EU-landen en naar landen buiten de EU zijn ten laste van de koper, de koper is eveneens verantwoordelijk voor alle douaneheffingen in het land van bestemming. Ook andere mogelijke kosten aangaande uitschrijving en papierwerk zijn ten laste van de koper.

Kavelgegevens
Merk
Lancia
Model Type
Gamma berlina 2a Serie
Jaar
1983
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Afgelezen kilometerstand
81000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Zilver
Paardenkracht
116
Staat (Algemeen)
5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen