Chevrolet - G20 - 1984

Omschrijving
Chevrolet - G20 - 1984
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 90000 mi - 5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)

Stoere Chevy G20, 1984.

Buitenkant heeft zeker werk nodig. plaatwerk op sommige plekken roestig (dorpels/plaatwerk). Electronica moet ook even nagekeken worden. Onderkant is wel hard.

Zit een gereviseerde 5 liter V8 motor in, deze komt oorspronkelijk uit een 1972 Chevy Impala en is door de vorige eigenaar compleet opnieuw opgebouwd en is daarna amper meer mee gereden. Goeie automatische versnellingsbak, zeer nette gastank (binnenbouw), rijdt op dit moment alleen op gas.

Zeer mooi origineel interieur. Let op de auto staat op normaal kenteken. Dus niet op camperkenteken en is sinds de invoering van de oldtimer wetgeving van 2016 geschorst.

Alle spullen voor een eventuele ombouw naar camper zijn wel aanwezig, Hefdakje, keukentje. Durfde alleen zelf de ombouw niet aan. Wil op dit moment t niet starten, zit een relais van de gas aansluiting niet goed, waardoor hij nu geen gas krijgt, daarvoor altijd prima gelopen.

5 Liter V8
7 Zitplaatsen
Centrale vergrendeling
Cruise Control
Elektrische ramen
Schuifdeur
Dakrails
Dak Ramen
Getinte ramen
Trekhaak
Leeggewicht: 2590kg

De bus staat op dit moment in Harderwijk
Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Kavelgegevens
Merk
Chevrolet
Model Type
G20
Jaar
1984
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
MPV
Afgelezen kilometerstand
90000 mi
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Transmissie
Automatisch
Brandstof
LPG-G3
Kleur
Beige / Bruin
Paardenkracht
156115
Staat (Algemeen)
5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen