Fiat - Ritmo 85S Cabrio - 1984

Omschrijving
Fiat - Ritmo 85S Cabrio - 1984
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 81600 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Fiat Ritmo 85S Cabriolet, ontworpen door de beroemde ontwerper Bertone en de carrosserie werd gemaakt door dezelfde carrosseriebouwer. Dit exemplaar uit 1984 heeft de originele monochrome kleurstelling, het was eigendom van een enkele eigenaar die het heel weinig gebruikte, hetgeen u kunt zien aan de lage kilometerstand van 81.600 km. De auto heeft tekenen van slijtage aan de zijkant van de bestuurdersstoel, er is een deuk op de linker voorvleugel van ongeveer 25 cm, er is een lichte deuk op de voorvleugel aan de rechterkant, de richtingaanwijzer en de grille hebben een barst, de onderkant van de deuren en de dorpels hebben roestplekken maar ze zijn niet doorgeroest. De lak dateert uit het begin van de jaren 1990 en moet worden gerestaureerd, de kap is gezond maar ongebruikt gedurende ten minste 10 jaar, het heeft dus onderhoud / smering nodig ondanks het feit dat het normaal functioneert. De lichtmetalen velgen, in een zeer goede staat, zijn niet origineel. Nieuwe 14" banden, efficiënte mechanische onderdelen zijn gereed voor elke test, de uitlaatlijn werd gedeeltelijk vervangen, de bodem, de tank en de gehele onderzijde zijn origineel en hebben geen werkzaamheden nodig. De auto heeft een verlopen periodieke keuring die zal worden verlengd op het moment van de verkoop. Deze auto is op afspraak te bezichtigen in Pompiano (BS), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
Ritmo 85S Cabrio
Jaar
1984
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Cabriolet
Kilometerstand
81600 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Bruin
Paardenkracht
85
Cilinderinhoud
1498
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen