Mercedes-Benz - L 319 D - 1967

Omschrijving
Mercedes-Benz - L 319 D - 1967
Bevindt zich in: Spanje - Met Spaans kenteken - 37000 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Volledig gerestaureerde Mercedes L 319 D uit 1967, omgebouwd tot foodtruck.

Met up-to-date Spaanse documenten en een historische voertuigregistratie. Dit busje heeft zijn hele leven op de luchthaven van Marseille gewerkt. Het kwam in Spanje aan in 2007 voor het vervoer van vips bij bierbedrijf Moritz.

Het voertuig is toen in 2018 volledig gerestaureerd en in de originele kleuren gelakt. Het interieur is door brouwprofessionals omgebouwd tot een rvs-interieur. Een aangepaste koelkast en handvat werden geïnstalleerd.

Er is plaats voor 2 bierfusten. De achterruiten zijn omgebouwd tot klapramen. Het busje is goedgekeurd als een negenzitter en u kunt ermee rijden met een autorijbewijs.

Alle raamrubbers zijn vervangen behalve het raam van de bestuurder, deze was onmogelijk te vinden. Het dakrek is origineel.

De motor is ongeveer 12.000 km geleden volledig herbouwd. Het voertuig is uitgerust met een centrale versnellingspook, maar alle originele delen om hem op het stuurwiel te monteren zijn inbegrepen (stangen, kogelgewrichten, hendel). Ook de dieselpomp, de servorem en de remmen zijn gerepareerd.

U kunt dit voertuig bekijken en ophalen in Barcelona, Spanje. Neem contact op met Catawiki als u dit voertuig wilt bekijken alvorens te bieden.

Kavelgegevens
Merk
Mercedes-Benz
Model Type
L 319 D
Jaar
1967
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Food truck
Kilometerstand
37000 km
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Diesel
Kleur
Blauw, Wit
Paardenkracht
60
Cilinderinhoud
2419
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen