Panini - Fussball Bundesliga periode 1998 tm 2012 - 2 complete albums + 5 zakjes + 244 verschillende stickers

Omschrijving
Panini - Fussball Bundesliga periode 1998 tm 2012 - 2 complete albums + 5 zakjes + 244 verschillende stickers
Bijna nieuwstaat. - Onbeschreven

Een kavel van Panini: twee complete albums van Fussball Bundesliga, 5 zakjes en 244 verschillende stickers Fussball Bundesliga tussen 1998 en 2012. Het gaat om 2006-2007 en 2007-2008, beide in bijna nieuwstaat, en met praktisch niets aan te merken op deze albums. De pagina's zitten nog zeer stevig vast, de kaft, pagina's en stickers zijn in uitstekende staat, er is niet geschreven in de aIbums ook daarom nog zo goed aIs nieuw, voor de volledigheid zijn van alle kanten van de kaft ook foto's gemaakt zodat je daar minuscule gebruikssporen zou kunnen zien.

De 244 verschillende originele stickers in dit kavel zijn afkomstig van de edities:

28 x Fussball 2000
64 x Fussball 2001
73 x Fussball 2004/2005
79 x Borussia Dortmund 2011/2012

In 2006-2007 werd VfB Stuttgart kampioen (3e keer), en een seizoen later werd VfL Wolfsburg voor het eerst kampioen, voor Bayern München.

Bekende spelers in deze albums zijn o m M Hummels, A Friedrich, C MülIer, P Mertesacker, P Pasanen, T Wiese, S Kehl, A Bruggink, R Adler, T Kroos, F Baumann, M Özil, H Almeida, B Schweinsteiger, M Pantelic, Kaka, W Sagnol, P Lahm, M Jansen en vele anderen.

Bekijk de foto's van het kavel met aandacht voor een eigen indruk van het geheeI, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met veel zorg verpakt worden om de kans op een beschadiging tot een minimum te beperken, eerst door het te wikkelen in een stuk noppenfolie, en daarna in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is aangetekend voor Nederland en voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de complete waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op z'n laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn voordelige gecombineerde verzendkosten in het geval van het winnen van meerdere kavels binnen een en dezelfde veiling, wacht daarom a u b even met de afronding van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Afwezig voor enkele dagen door vakantie of omstandigheden, laat dit even weten na het betalen, houd de track en trace-code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd s v p, nota bene: in het geval van een mislukte bezorging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd bewaard.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Fussball Bundesliga periode 1998 tm 2012
Merk
Panini
Object
2 complete albums + 5 zakjes + 244 verschillende stickers
Staat
Bijna nieuwstaat.
extra‘s
Onbeschreven
Taal
Duits
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen