Mineral Verzameling Micromounts - 22×28×28 mm - 335 g - (45)

Omschrijving
Mineral Verzameling Micromounts - 22×28×28 mm - 335 g - (45)
Diverse, Meerdere

Lot AA31 (45stuks) Mooie verzorgde verzameling Micromounts van diverse vindplaatsen, hoofdzakelijk Schwarzwald(35) en de rest van de wereld(10). Ze komen grotendeels uit een verzameling laatste kwart 20e eeuw. Bruto 335 gram. Voor de verzamelaar, maar ook mooie interessante oefenstof voor stereo-microscopie (stereo-preparaten) en microfotografie.
Micromounts houdt o.a. in, dat minstens een goede loep (>10 x), beter een (stereo)microscoop, of een (handheld) usb-microscoop nodig is om deze mooie specimen goed tot hun recht te laten komen.
De mineralen, diverse aggregaten (kristallijn t/m amorf), zijn gemonteerd in heldere standaard acryl doosjes (28x28x22 mm) en voorzien van (mineraal)naam, vindplaats en soms het jaar in machineschrift (zie laatste 2 foto’s).
De microfoto’s (kleuren kunnen door technische oorzaken wel eens afwijken) maken eventueel deel uit van dit kavel, ze kunnen op aanvraag gratis via email worden geleverd.
Het lot wordt verpakt in een kartonnen verpakking, die met Track & Trace zal worden verzonden.

Kavelgegevens
Aantal items
45
Belangrijkste mineraal / Naam meteoriet
Mineral Verzameling
Minerale vorm / Soort meteoriet
Micromounts
Afmetingen
22×28×28 mm
Gewicht
335 g
Oorsprong (Regio/Stad)
Diverse
Oorsprong (Land)
Meerdere
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen