Mark Quinn - Illy - Iris espresso kop en schotels (6) - Porselein

Omschrijving
Mark Quinn - Illy - Iris espresso kop en schotels (6) - Porselein
Italië - 2018

Dit pakket bevat 6 espressokopjes uit de illy Art Collection, gesigneerd door de kunstenaar Marc Quinn.Nieuw in de originele doos. Quinn maakte dit ontwerp vanuit de volgende gedachte: “Twee ogen, individueel vertegenwoordigd in al hun uniekheid en vergroot om de meest intieme details te tonen".
Met Iris brengt de kunstenaar kleur in de conceptuele kunst. Elk oog is op grote schaal gefotografeerd en gereproduceerd op een cirkelvormig doek, geschilderd in olie. Dit is de levensdiagram volgens Quinn: oneindig veel kleuren en motieven die een soort microscopische kaart vormen van de identiteit van elk individu. En in het midden ligt een mysterie. Er wordt gezegd dat de ogen de spiegel van de ziel zijn, en in feite wordt de ziel weerspiegeld met een spel van reflecties in een unieke en onherhaalbare kunstcollectie.

De kopjes en schotels kunnen niet in magnetron en vaatwasser en mogen niet in aanraking komen met agressieve schoonmaakmiddelen. Worden zorgvuldig verpakt, aangetekend verzonden.

Kavelgegevens
Aantal items
6
Object
Iris espresso kop en schotels
Materiaal
Porselein
Ontwerper / Kunstenaar
Mark Quinn
Fabrikant / Merk
Illy
Model/Naam
Iris
Geschatte periode
2018
Land van herkomst
Italië
Staat
Als nieuw - ongebruikt
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen