Verenigde Staten - Leger/Infanterie - Meritorious Service Medal - Complete in Factory Condition! (Incl. Outer Carton Box!!)

Omschrijving
Verenigde Staten - Leger/Infanterie - Meritorious Service Medal - Complete in Factory Condition! (Incl. Outer Carton Box!!)
Origineel - Brons (verguld/zilverkleurig/gepatineerd) - Als nieuw, ongebruikt

Aangeboden wordt een Meritorious Service Medal in absolute nieuwstaat, compleet met lapel pin en ribbon bar. Geleverd in de originele presentatiedoos van uitgifte en zélfs de kartonnen buitendoos. Mooi gemarkeerd door de firma 'Lordship Industries'!
Vrijwel onmogelijk om deze onderscheiding in deze conditie te vinden. Een aanvulling voor elke collectie!

De Meritorious Service Medal is een militaire onderscheiding die wordt uitgereikt aan leden van de strijdkrachten van de Verenigde Staten, die zich na 16 januari 1969 onderscheidde door een uitstekende verdienstelijke prestatie of dienst aan de Verenigde Staten.
De onderscheiding was eerst voor prestatie tijdens vredestijd, maar vanaf 11 september 2001 kan deze onderscheiding ook worden toegekend in plaats van de Bronze Star-medaille voor verdienstelijke prestaties tijdens een conflict.

Kavelgegevens
Type
Meritorious Service Medal - Complete in Factory Condition! (Incl. Outer Carton Box!!)
Land van herkomst
Verenigde Staten
Legereenheid
Leger/Infanterie
Materiaal
Brons (verguld/zilverkleurig/gepatineerd)
Staat
Als nieuw, ongebruikt
Origineel / Replica
Origineel
Met certificaat van echtheid
Nee
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen