Omschrijving
Belin - Haan
Gemengde techniek - Handgesigneerd - origineel - 2011


Miguel Ángel Belinchón Bujes, de meeste mensen kennen hem als Belin. Hij is geboren op 27 september 1979 in Linares in Spanje.
Als kind was Belin op alle vlakken al erg creatief. Deze houding hield hij vast tot hij kunst ging studeren in Jaén. Na deze studie te hebben geprobeerd, realiseerde hij zich dat hij meer wilde weten, dus besloot hij autodidact kunstenaar te worden, met behulp van bibliotheken, musea, verschillende boeken en meerdere manieren om de juiste informatie te krijgen, om de professional te worden waar hij van droomde. Hij begon heel hard te schilderen op straat, hij had een droom en hij moest alles doen wat hij kon doen om de grote kunstenaar te zijn die hij nu is.

Momenteel heeft deze kunstenaar een groot CV, mensen kennen hem over de hele wereld vanwege zijn spray vaardigheden, het maken van realisme zonder stencil, alleen zijn verbeelding. Dat toont het doorzettingsvermogen van zijn ideeën, zijn kunst en zijn positieve houding om elke dag beter te zijn.

Al zijn sculpturen en schilderijen zijn tentoongesteld in musea, galerijen en muren rond Spanje en verschillende landen zoals Amerika. Hij schilderde ook voor verschillende merken zoals Dockers, Carhatt en Sephora en voor bekende artiesten als "Kat von D".


Conditie: in goede staat.
Lijst: nvt.
Signering: rechtsmidden.
Oplage: origineel.

Dit schilderij is van particuliere herkomst.


Verzending na aankoop - Let op: de verzendkosten zullen achteraf berekend worden i.v.m. grootte en gewicht. Hiervoor hebben wij namelijk het exacte adres nodig.

Kavelgegevens
Kunstenaar
Belin
Titel van kunstwerk
Haan
Techniek
Gemengde techniek
Signatuur
Handgesigneerd
Jaar
2011
Periode
2010-heden
Editie
origineel
Staat
Goed
Afbeeldingsgrootte
244×366 cm
Totale afmetingen
244×6×366 cm
Verkocht met lijst
Ja
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen