Märklin H0 - 37870 - Elektrische locomotief - E-93 - DB

Omschrijving
Märklin H0 - 37870 - Elektrische locomotief - E-93 - DB
AC - Wisselstroom/Digitaal MFX, Geluid - In zeer goede staat - In originele verpakking

Koppeling voor: Kort
Koppeling achter: Kort
Bedrijfsnummer: E 93 07

Met Digital-decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel, centraal ingebouwd. Telkens 2 assen in elk aangedreven draaistel met cardanaandrijving. Antl-slipbanden. Met de rijrichting wisselende driepuntsfrontseinverlichting en twee rode sluitseinen traditioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontsein op loczijde 2 en 1 gescheiden digitaal uitschakelbaar. Als het frontsein op beide loczijden is uitgeschakeld, dan aan beide zijden werking als dubbel-A sein. Tevens kan de cabineverlichting digitaal geschakeld worden. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode LED's. Opgestoken grijpstangen. Cabine en machineruimte met reliëf-binnenverlichting. Opsteekbare remslangen en koppelingshaken apart meegeleverd. Lengte over de buffers 20,3 cm.

De zware elektrische goederentreinlocomotief 37870 wordt in 2014 uitsluitend als eenmalige serie uitgebracht voor Insider-leden.

Kavelgegevens
Aantal items
1
Type
Elektrische locomotief
Merk
Märklin
Spoorwegmaatschappij
DB
Schaal
H0
Catalogus Nummer
37870
Stroomvoorziening
AC - Wisselstroom
Aansturing
Digitaal MFX, Geluid
Staat
In zeer goede staat
Verpakking
In originele verpakking
Meer informatie
E-93
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen