Fiat - 128 Coupé SL - 1972

Omschrijving
Fiat - 128 Coupé SL - 1972
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 88574 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Ter veiling aangeboden is een jaren 70-icoon van de Turijnse autofabrikant. Een Fiat 128SL 1300cc met 88.574 km sinds 1972, dat was ook het jaar van de eerste registratie.
Deze auto werd tot een paar weken geleden dagelijks gebruikt op een privéterrein, hij is zeer gezond en in goede algemene staat.

De carrosserie werd volledig herspoten eind jaren 1990 en heeft wat sporen van ouderdom. Het chroom glanst nog mooi, hoewel er wat sporen van ouderdom zijn.

Het interieur, compleet met alle accessoires, heeft een zo goed als nieuw tapijt en intacte stoelen, zie foto‘s.
Lopende motor, onlangs onderhouden.
De auto is uitgerust met Cromodora lichtmetalen velgen en een sportuitlaat met dubbele uitlaat voor opvallend en levendig rijden.

Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zijn voor rekening van de koper.
Let op: de auto wordt geleverd met een nieuwe keuring; kosten voor de overdracht van eigendom is uitschrijving voor export zijn voor rekening van de koper.

Deze auto kan worden bekeken en opgehaald in Ragusa (Sicilië), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
128 Coupé SL
Jaar
1972
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
88574 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
75
Cilinderinhoud
1296
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen