Fiat - 1400 B - 1956

Omschrijving
Fiat - 1400 B - 1956
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 72439 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

BESCHRIJVING
Deze prachtige Fiat 1400 B uit 1956 wordt geveild omdat de eigenaar, een bekende Turijnse verzamelaar, helaas plotseling is overleden. Een van de beste exemplaren uit zijn garage, deze prachtige Fiat sedan is in absoluut originele staat, nooit gerestaureerd, slechts twee eigenaren in vierenzestig jaar, de eerste van 1956 tot 2003 en de tweede in de afgelopen zeventien jaar.

Turijn nummerplaten (metaal) en originele documenten, er is zelfs een wat ze toen “kentekenbewijs“ noemden (uitgegeven door het hoofd van de politie en in gebruik tot 1959), als bewijs van hoe uniek hij is, is er een goedkeuring van ASI en van het Fiat-register, volledig werkend en efficiënt.

De carrosseriestructuur is absoluut roestvrij en zonder schade, glanzende lak en chroom, stoffen en vinyl interieur zo goed als nieuw.
Zeer zorgvuldig door de jaren heen onderhouden, dit is zichtbaar op de foto‘s. Toen de auto stilstond heeft de eigenaar de auto verhoogd in een ruimte met airconditioning gestald, er werd een acculader gebruikt.

De originele afgelezen kilometerstand is ruim 72.000 km. De krik, gereedschappen en instructieboekje zijn origineel en inbegrepen.

De auto staat in Giaveno, in de provincie Turijn. Het is raadzaam om het voertuig te bekijken voordat u biedt. Voor een bezichtigingsafspraak u contact opnemen met Catawiki.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
1400 B
Jaar
1956
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
72439 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
bicolor blauw lichtblauw
Paardenkracht
58
Cilinderinhoud
1397
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen