BMW - 524 TD - 1986

Omschrijving
BMW - 524 TD - 1986
Bevindt zich in: Nederland - met Duits kenteken - 389000 km - 4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist

Hartelijk dank voor uw interesse in deze BMW 524 TD.

Technisch volledig originele BMW uit één en de zelfde familie sinds nieuw!
Tot 2017 is er altijd mee gereden. De laatste 3 jaar staat hij stil in de garage. Auto is weer gangbaar gemaakt alleen dient verder zelf even verder te worden geïnspecteerd.

Motor loopt zeer goed en is starten en lopen. De motor loopt super en rijd geweldig. Automatisch transmissie schakelt soepel door alle gangen.

Het interieur is verbazingwekkend netjes origineel. Enkel heeft de bestuurders stoel wel een plekje zie de foto. Auto is voorzien van alle luxe die er maar te bedenken is. Elektrisch dak is werkend en de Elektrische stoelen ook. Elektrische ramen werken alleen rechtse zijde moet een nieuwe stekker aan.

Kofferbak en motorruimte is nog zeer netjes origineel en niet versleutelt! Carrosserie op de foto is te zien in goede staat. Hier en daar een klein roestplekje maar niet rot! Lak is netjes met de gebruikelijke sporen. Conditie 4.

Prachtige originele 524 TD die met een klein beetje werk in het hoge segment valt.

De auto staat in Almelo, Nederland.

Kavelgegevens
Merk
BMW
Model Type
524 TD
Jaar
1986
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Hatchback
Kilometerstand
389000 km
Registratiepapieren
met Duits kenteken
Staat
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Diesel
Kleur
Groen
Paardenkracht
115
Cilinderinhoud
2426
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen