Mercedes-Benz - 280 SL Manual - 1970

Omschrijving
Mercedes-Benz - 280 SL Manual - 1970
Bevindt zich in: Spanje - Met Spaans kenteken - 51500 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Mercedes-Benz 280 SL uit 1970 in zeer goede staat.

Zeer zeldzame versie met de krachtigste motor in het assortiment en een handgeschakelde versnellingsbak. Geïmporteerd uit de VS in 2018 en geregistreerd in Spanje als historisch voertuig. Gerestaureerd door professionals op gebied van klassieke voertuigen, bekleding, kap en schokdempers.

Hij wordt regelmatig gebruikt. Hij rijdt goed, alles werk perfect; versnellingsbak, indicatoren, temperatuur, radio, verlichting, kap, enz. De originele zwarte schakelknop is inbegrepen (zie foto‘s).

Carrosserie zonder roest. Een roestplek onder de passagiersstoel werd onlangs gerepareerd (zie bijgevoegde foto‘s). Lakwerk toont slechts minimale, normale slijtagesporen.

Nieuwe banden, onlangs afgesteld inclusief olieverversing en filters. De Spaanse periodieke voertuigkeuring (ITV) is geldig. Geheel betrouwbaar om uitjes te maken en om van te genieten. Voertuig persoonlijk geïnspecteerd door een expert van Catawiki.

Hij kan worden bezichtigd en opgehaald in Madrid, mogelijk om te laten inspecteren door een professional, we hebben een lift en ruimte.

Kavelgegevens
Merk
Mercedes-Benz
Model Type
280 SL Manual
Jaar
1970
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Cabriolet
Afgelezen kilometerstand
51500 km
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
130
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen