Volkswagen - Trasporter T2 Pick-Up - 1973

Omschrijving
Volkswagen - Trasporter T2 Pick-Up - 1973
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 75000 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

BESCHRIJVING
Het voertuig ziet er erg goed uit, volledig overgespoten ook al was het over het algemeen in goede staat voor de restauratie (zie foto‘s); de bodem is erg gezond.
Er waren voor de restauratie kleine roestplekjes om de achterspatborden die opgeknapt moesten worden. Het lage deel van het plaatwerk had wat werk nodig om een slechte reparatie uit het verleden te herstellen.

Het interieur is zeker goed bewaard gebleven, ondanks een kleine scheur in de rugleuning van de bestuurder en een kleine scheur in de bank.
Het remsysteem werkt perfect, hoewel het alleen is nagekeken. Alle functies van het elektrische systeem werken perfect, een extra ontstekingsschakelaar werd gemonteerd omdat de originele schakelaar kapot was. Er is voor gekozen om deze niet te verwijderen omdat hij is uitgerust met een originele sleutel die wordt gebruikt voor de deuren en voor ruimte onder de carrosserie.

De motor werkt perfect; de benzinepomp, bougies en contactpunten werden vervangen voor meer rijveiligheid. De carrosserie heeft geen bijzondere deuken, er zijn wat plekjes op de zijkanten van werkzaamheden die door de jaren heen zijn uitgevoerd. In zeer goede staat gezien het type voertuig.

De foto‘s van de carrosserie vóór de restauratie laten zien hoe het voertuig door de jaren heen goed bewaard gebleven is. Er werd zeer zorgvuldig mee omgegaan, ook al was het een werkvoertuig. Het voertuig wordt echter geleverd met de paalhouder, er is gekozen deze niet weer in elkaar te zetten. Geleverd met de originele gereedschapstas met krik en gereedschappen. De keuring is geldig tot januari 2022.

Originele vintage zwart kentekenplaat en originele vintage registratiedocument met pagina's. Geleverd met een vintage certificaat van eigendom. Drie eigenaren volgens de documenten, er was ook een verandering van naam toen de oorspronkelijke eigenaar een ander bedrijf opzette.
De derde eigenaar is een verzamelaar die het restauratieproject niet heeft afgemaakt. De afgelezen kilometerstand is ongeveer 75.000 km, helaas heeft de teller maar 5 cijfers, maar er wordt aangenomen dat de kilometers origineel zijn.

Dit voertuig kan worden bekeken in Certosa di Pavia, Italië.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
Trasporter T2 Pick-Up
Jaar
1973
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Pick-up
Kilometerstand
75000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Paardenkracht
44
Cilinderinhoud
1285
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen