Fiat - 500 L - 1970

Omschrijving
Fiat - 500 L - 1970
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 9500 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Fiat 500 L uit 1970, dit is de "Sweet Summer 2020" limited edition van Affari Sbullonati. Volledig gerestaureerd enkele jaren geleden, altijd opgeslagen in een garage en alleen gebruikt in het weekend. Eigendom geweest van een nauwgezet en nauwkeurig persoon qua onderhoud, altijd met veel zorg gebruikt in een klein stadje in de provincie Palermo, in het warme en zonnige Sicilië, weg van ijs, sneeuw en regen.
We kunnen op verzoek extra gedetailleerde foto's en video's sturen.

Gezonde en ongevalsvrije auto ondanks zijn leeftijd, glanzend en in zeer goede staat. Zonder gebreken, ongevallen of problemen. De motor werd volledig herzien door de vorige eigenaar, hij heeft er 9500 km mee gereden volgens de teller. Met originele documenten.
Interieur perfect gerestaureerd door een Italiaanse vakman, een echt ‘Made in Italy‘-interieur, met een bijpassend waterdicht canvas dak.

Een auto met veel Italiaanse stijl, charme en perfectie. Een unieke auto voor degenen die op de weg willen opvallen.

Transport mogelijk via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport waarbij de kosten voor de koper zijn, na overeenstemming tussen beide partijen na de verkoop. Als het voertuig niet binnen Italië wordt verkocht dan duurt het enkele dagen om het transport te regelen en om de administratieve exportprocedures af te ronden in overeenstemming met geldende wetgeving. De kosten voor exportdocumenten en transport zijn voor de koper. Deze kosten worden na de verkoop medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen graag benadrukken dat het organiseren van het transport een service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf is als enige verantwoordelijk voor eventuele vertragingen, leveringsproblemen en/of schade. De koffer en het rek achterop zijn accessoires gebruikt voor de foto‘s en promotie van het voertuig: deze zijn niet in de verkoop inbegrepen. U kunt ze wel direct bij ons bestellen en kopen, de vorm en kleur kunnen worden aangepast.

Let op: Neem gerust contact met ons op. We staan tot uw beschikking.

Dit voertuig kan worden bekeken en opgehaald in Caltagirone (Catania), Sicilië, Italië.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
500 L
Jaar
1970
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
9500 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Paardenkracht
18
Cilinderinhoud
4999
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen