BMW - 316 TI - 2002

Omschrijving
BMW - 316 TI - 2002
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 143000 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Deze BMW 316 ti is van bouwjaar 2002 en door de laatste eigenaar uit liefhebberij omgebouwd tot rally-auto. Behalve een tweetal behendigheidsritten is er verder nooit in wedstrijdverband met de auto gereden. De auto is dan ook zeer geschikt om dagelijks te gebruiken.

De motor is origineel, maar professioneel getuned en naar 170 pk gebracht. Hierdoor is de auto heel sportief geworden maar ook heel betrouwbaar gebleven. De auto is verder voorzien van een rolbeugel, Sabelt kuipstoelen en OMP 5-punts gordels.

Ook is er een professioneel, afneembaar L-Tec sportstuur gemonteerd, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Uiteraard is de auto voorzien van een RVS-sportuitlaat, mooie lichtmetalen wielen met nieuwe banden. De vier breed- en verstralers zorgen voor een zee van licht.

De auto rijdt werkelijk als een nieuwe auto, is voorzien van stickers, die naar wens kunnen worden verwijderd.

Voor alle duidelijkheid; de eigenaar heeft veel kosten gemaakt om de auto professioneel om te bouwen, maar er zijn nooit wedstrijden mee gereden. De auto is zelfs nooit op het circuit geweest.

De technische keuring (APK) is geldig tot april 2021. Bij verkoop naar het Buitenland kunnen wij het exportdocument meeleveren. Ook transport kan in overleg door ons worden verzorgd. Ook voor deze auto geldt; bekijk de auto goed voordat er biedingen worden gedaan. Dit kan in Valkenswaard, ook op de brug. Afspraak hiervoor kunt u maken via Catawiki.

Kavelgegevens
Merk
BMW
Model Type
316 TI
jaar
2002
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
143000 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Paardenkracht
170
Cilinderinhoud
1599
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen