Renault - Rodeo 5 - 1982

Omschrijving
Renault - Rodeo 5 - 1982
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 73616 km - 4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist

Renault verkocht de Rodeo 5, een vrijetijdsauto gebouwd op Renault 4 GTL mechanica. Zonder twijfel origineel en erg levendig, hij onderscheidt zich door zijn polyester en polyurethaan carrosserie die aanzienlijk lichter was, met meer tolerantie voor kleine schokken, makkelijk te onderhouden en met meer weerstand tegen corrosie. De metalen onderdelen zijn ter bescherming verzinkt, de carrosserie werd geheel versterkt met stevige metalen buizen aangezien de auto ook geschikt is voor licht offroad gebruik. De twee deuren zijn afneembaar en gemakkelijk vervangbaar met lage beschermingsbanden en met bevestigingskettingen. Het canvas dak kan naar voren of naar achteren worden gerold waardoor naar gelang de voorbank of de achterbank een open dak heeft. De stoelen kunnen worden verwijderd.
De maximum snelheden die vermeld worden zijn 115 km/u met een gesloten auto (4 seizoenen) en 109 km/u met een open dak (en plein-air). Het verbruik is ongeveer 6,3 liter per 100 km. We kochten de auto een paar jaar geleden met de bedoeling hem te gebruiken, maar het kwam er niet van. Hij staat bij ASI geregistreerd en heeft baat van alle bijbehorende wettelijke voordelen. Hij zal na verloop van tijd ongetwijfeld in waarde stijgen. De motor loopt, maar heeft onderhoud nodig, de mechanica hebben een beurt nodig alvorens de weg op te gaan, de carrosserie en het lakwerk zijn in redelijk staat en hebben leeftijdssporen. De wettelijke keuring is verlopen (momenteel wordt de auto niet gebruikt). Naast ons had de auto nog twee eigenaren, dit staat ook op het kentekenbewijs. Een van hen is de Renault-dealer waar we het voertuig kochten. Hij kan op afspraak worden bekeken in Brescia.
Het wordt aangeraden om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om eventuele teleurstelling achteraf te voorkomen. Neem contact op met Catawiki voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Kavelgegevens
Merk
Renault
Model Type
Rodeo 5
Jaar
1982
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Cabriolet
Afgelezen kilometerstand
73616 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Oranje
Paardenkracht
34
Cilinderinhoud
1089
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen