Volkswagen - Kever Ovaaltje - 1957

Omschrijving
Volkswagen - Kever Ovaaltje - 1957
Bevindt zich in: Nederland - met Zweeds kenteken - 73257 km - 5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)

Beige Volkswagen Kever Ovaal uit '57.

Een goede basis voor voor een volledige restauratie of alleen technisch helemaal goed maken en zo mee rijden. De motor loopt en de auto remt. Interieur is nog heel mooi origineel en echt gebruikt. Het gaat om een project auto waar nog wat laswerk aan is maar niet heel veel.

Ga je voor een volledige restauratie dan is het vooral lassen, spuiten en technisch in orde maken. Maar je kunt ook gaan voor de patina-look en alleen de techniek in orde maken voor APK en 'm verder origineel laten. Het is aan jou maar we kunnen je er ook bij helpen.

We kunnen voor je lassen, de auto technisch in orde maken of spuiten. Hoe dan ook een een goede basis voor een nieuwe hobby. Nu nog op Zweeds kenteken. Op onze website zie je alle foto's die we van de auto hebben. We doen ons best goede foto's te maken van onze klassiekers maar zo'n project moet je echt zelf even komen bekijken. Je bent van harte welkom in Schijndel.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
Kever Ovaaltje
Jaar
1957
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Sedan
Afgelezen kilometerstand
73257 km
Registratiepapieren
met Zweeds kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Paardenkracht
30
Staat (Algemeen)
5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen