Lancia - Flavia Coupé 2000 - 1971

Omschrijving
Lancia - Flavia Coupé 2000 - 1971
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 69682 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Lancia Flavia Coupé 2000cc, carburateurs, 1971. Nieuw geleverd aan een professor uit Bari.

Geleverd met de originele handleiding.

De carrosserie is in uitstekende staat, er zijn kleine gebreken op het lakwerk wegens slijtage en leeftijd, maar hij is in zeer goede staat bewaard gebleven.

Onderhouden door de jaren heen, motor gestart en ermee gereden tot 2017, toen in een garage gestald omdat de mechanica een bijgeluid begon te maken.

De auto start momenteel en is in orde, maar het motorblok maakt een geluid. Daarom heeft hij dringend mechanisch onderhoud nodig na de verkoop.

Origineel zwart leren Lancia interieur van de fabriek.

Hoewel er wat zichtbare gebreken zijn, is de auto in best redelijke staat, hij kan zo worden gebruikt zonder verder werk.
Deze auto is meer dan dertig jaar oud, hij profiteert dus van fiscale kortingen en goedkopere verzekering. Het is een zeldzaam voertuig dat zeker in waarde zal toenemen.
De Coupé versie is een succesvol ontwerp binnen zijn categorie en periode. Drie box carrosserie in typische Italiaanse stijl met een schuine kap met een lage en slanke lijn, de Flavia coupé is de perfect combinatie van elegantie en sportiviteit.

Accessoires: autoradio, carburateurs, originele nummerplaten, twee sleutels, handleiding, nummergelijk, banden.
Keuring: verlopen in 2018.

Deze auto kan worden bekeken in Sava (TA), Italië.

Transport door heel Europa mogelijk via gespecialiseerde vervoerders, kosten koper.
Als het voertuig niet binnen Italië wordt verkocht dan duurt het enkele dagen om het transport te regelen en om de administratieve exportprocedures af te ronden in overeenstemming met geldende wetgeving. De kosten voor exportdocumenten en transport zijn voor de koper. Deze kosten worden na de verkoop medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.

Voor een bezichtigingsafspraak u contact opnemen met Catawiki.

Kavelgegevens
Merk
Lancia
Model Type
Flavia Coupé 2000
Jaar
1971
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
69682 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Paardenkracht
117
Cilinderinhoud
1991
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen