Nr. 39143427

Verkocht
Michael Graves - Alessi - Wall clock / Kitchen clock 10 'Time Flies'
Eindbod
€ 65
192 weken geleden

Michael Graves - Alessi - Wall clock / Kitchen clock 10 'Time Flies'

Alessi Klok / Keuken Clock Time Flies 10 Door Michael Graves Alessi's eerste wandklok ontworpen door michael graves met een afmeting van 25cm x 9 cm. de vogeltjes op de wijzers zijn gebasseerd op de bekende fluitketel 9093 van michael graves, en lijken door het uurwerk te vliegen. vandaar de naam: Time flies. Deze klok ziet er nog erg goed uit. Michael Graves Indianapolis, 9 juli 1934 – Princeton, 12 maart 2015 Hij was een Amerikaanse architect en designer. Hij behoorde in de jaren zestig samen met Meier, Gwathmey, Hejduk en Eisenman tot The New York Five, een groep modernistische architecten en is onder andere bekend door zijn huishoudelijke artikelen, die hij ontwierp voor de Amerikaanse keten Target. Voor het Italiaanse huishoudmerk Alessi ontwierp hij veel producten, onder andere een bekend theeservies. Dit item word met zorg ingepakt en aangetekend verstuurd.

Nr. 39143427

Verkocht
Michael Graves - Alessi - Wall clock / Kitchen clock 10 'Time Flies'

Michael Graves - Alessi - Wall clock / Kitchen clock 10 'Time Flies'

Alessi Klok / Keuken Clock Time Flies 10 Door Michael Graves

Alessi's eerste wandklok ontworpen door michael graves met een afmeting van 25cm x 9 cm. de vogeltjes op de wijzers zijn gebasseerd op de bekende fluitketel 9093 van michael graves, en lijken door het uurwerk te vliegen. vandaar de naam: Time flies.

Deze klok ziet er nog erg goed uit.

Michael Graves
Indianapolis, 9 juli 1934 – Princeton, 12 maart 2015

Hij was een Amerikaanse architect en designer. Hij behoorde in de jaren zestig samen met Meier, Gwathmey, Hejduk en Eisenman tot The New York Five, een groep modernistische architecten en is onder andere bekend door zijn huishoudelijke artikelen, die hij ontwierp voor de Amerikaanse keten Target. Voor het Italiaanse huishoudmerk Alessi ontwierp hij veel producten, onder andere een bekend theeservies.

Dit item word met zorg ingepakt en aangetekend verstuurd.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object