Autobianchi - Y10 4WD - 1987

Omschrijving
Autobianchi - Y10 4WD - 1987
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 122000 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Autobianchi Y10 vierwielaandrijving eerste serie uit 1987, 1000 motor met carburateur.
Slechts twee eigenaren in 33 jaar, iets meer dan 120.000 km, een paar maanden geleden uitgebreid onderhouden.
De auto verkeert in goede staat, met uitzondering van twee schaafplekken op de lak van de motorkap en aan de zijkant (zie foto's), net interieur en motor, nieuwe winterbanden en originele standaard documenten (keuring tot 2022), dubbele sleutels, originele map met documenten en onderhoudsboekje.
Werkzaamheden uitgevoerd in februari: vervanging van radiateur en ventilator, beurt, distributieriem, nieuwe motor- en transmissiesteun, volledige revisie van de verdeler, uitlaat en uitlaatsteun, benzinepomp en filter, klepdekselpakking en revisie van vierwielaandrijving aan de achterzijde, nieuwe bumpers en koplampen.

Niet geregistreerd, geen ASI-registratie.

De auto is rijklaar, gekeurd en onderhouden, klaar om elke afstand te rijden.

Het is raadzaam het voertuig te bezichtigen alvorens een bod te plaatsen om teleurstelling te voorkomen. Voor een bezichtigingsafspraak u contact opnemen met Catawiki.

Het transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord tussen beide partijen voor rekening van de koper komen. Indien het voertuig niet in Italië wordt verkocht dan zal het een aantal dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures voor de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. De kosten voor de exportdocumenten en het transport zijn voor rekening van de koper. Deze kosten zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.
Wij willen graag benadrukken dat het organiseren van het transport een service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade.

Kavelgegevens
Merk
Autobianchi
Model Type
Y10 4WD
Jaar
1987
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
122000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Paardenkracht
54
Cilinderinhoud
1000
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen