Mercedes-Benz - 300 CE 24V AMG 3.4 - 1991

Omschrijving
Mercedes-Benz - 300 CE 24V AMG 3.4 - 1991
Bevindt zich in: Spanje - Met Spaans kenteken - 224000 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Mercedes-Benz 300 CE 24V AMG 3.4 uit 1991 in zeer goede staat.

Authentieke AMG pre-fusie (voor de overname van AMG door Mercedes). Op de foto van de productieorder ziet u de code 990 'AMG Versie (complete voertuigen)' als een optie.

Er is ook een foto van de VIN-code waarop alle opties van het voertuig zijn vermeld. Er is tevens een foto van de motor met de AMG-gravure waaruit blijkt dat de motor door AMG werd gewijzigd (het nummer 258 van M104-type motoren werd omgezet in een 3.4).

Daarom is dit geen versie uit de onderdelenmarkt, hij werd voorbereid door AMG na de aankoop. Deze auto werd gekocht bij een Mercedes-dealer met AMG voorbereiding inbegrepen (Mercedes stuurde de auto naar AMG voor de voorbereiding voordat hij aan de klant werd geleverd).

De auto is onlangs afgestemd en herspoten, alle rubbers zijn vervangen. Er is geen roest.

De schokdempers aan de voorzijde zijn vervangen door handgemaakte schokdempers van Tecnoshock (leverancier van schokdempers voor de Spaanse kampioenschappen van personenauto's), de originele van Bilstein aan de achterzijde zouden vervangen kunnen worden.

De 4 schokdempers zijn niet vervangen door 4 nieuwe omdat Bilstein dit model momenteel niet op voorraad heeft (ze zijn specifiek voor deze 3.4 AMG-versie; ze zijn niet zoals die van een C124 Mercedes).

Het uitlaatsysteem is ook vervangen door een handgemaakt systeem. De auto is voorzien van originele AMG Aero III velgen, originele AMG MOMO stuurwiel en originele Recaro Classic stoelen.

Het elektrisch systeem van de stoelen moet worden gecontroleerd, ze werken alleen in de lengte van de auto. De aerodynamische kit is ook de originele.

De auto werd in 1999 vanuit Duitsland in Spanje geïmporteerd. Sindsdien heeft de auto slechts één eigenaar in Spanje gehad, de verkoper is de tweede eigenaar. Er is geen onderhoudsboekje beschikbaar, maar alle documenten zijn uiteraard up-to-date.

Kavelgegevens
Merk
Mercedes-Benz
Model Type
300 CE 24V AMG 3.4
Jaar
1991
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
224000 km
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Paardenkracht
272
Cilinderinhoud
3314
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen