Pontiac Firebird 2.8 V6 - 1984

Omschrijving
Pontiac Firebird 2.8 V6 - 1984
Kitt Knight Rider Supercar "Replica" (seizoen II) - 2800 cc V6

Pontiac Firebird 2.8 V6 "Replica" uit 1984

INFORMATIE
- Keuring geldig tot oktober 2017
- Italiaanse registratie
- Productie jaar van het voertuig (series): 1984
- Conversie en replica: 2010
- Brandstof: benzine
- Overbrenging: automaat
- Hodometer stand: 150.000 km
- Kleur: black
- Mechanische staat: motor en versnellingsbak hebben net een onderhoudsbeurt gehad en zijn in erg goede staat, twee carburateurs moeten worden vervangen
- Optische staat: carrosserie in redelijk goed staat, lichte roest aan de onderkant, uitlaat pijp moet worden vervangen.

BESCHRIJVING
Deze auto, nauwkeurig nagemaakt in al zijn onderdelen, is niet alleen volledig identiek in elk detail aan degene die gebruikt is in de tv serie “Knight Rider”, maar is ook in staat om volledige interactie met zijn bestuurder aan te gaan, doormiddel van een robo-domotic computer systeem met spraak herkenning welke de auto in staat stelt te praten, vragen te beantwoorden en een aantal fysieke opdrachten uit te voeren, zoals het openen en sluiten van ramen, en de lampen en motor aan en uit te zetten. De voornaamste onderdelen die gebruikt zijn om de auto te transformeren naar een replica van de serie komen van een gespecialiseerd wereldwijd bekend bedrijf met als hoofd Rob Louiselle, terwijl alle elektronische onderdelen in Italië gemaakt zijn. Met als enige uitzondering de onderdelen die nodig waren om de replica te bouwen, is de auto voorzien van enkel originele onderdelen. Het spraak herkenning systeem werk alleen en uitsluitend in het Italiaans.

Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Legnano (MI), Italië.

Biedingen exclusief transport of export, tenzij anders aangegeven.

Dit is een gebruikt voertuig. Het is aan te raden om het voertuig te komen bekijken alvorens te bieden, dit om teleurstelling naderhand te voorkomen. Gaarne contact opnemen met Catawiki voor een bezichtings afspraak.

Kavelgegevens
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen