NSU - Prinz L - 1971

Omschrijving
NSU - Prinz L - 1971
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 72000 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

NSU Prinz L uit 1972, slechts één eigenaar, met originele nummerplaten en documenten. Auto professioneel gerestaureerd 5 jaar geleden, met lichaam en interieur in zeer goede staat, mechanisch uitstekend, onlangs een beurt gehad, nieuwe banden en andere werken onlangs uitgevoerd, uitstekend chassis. Auto met een prachtige kleurencombinatie.
Een echte vintage juweeltje ...

Voor kopers buiten Italië: indien u hulp nodig heeft m.b.t. exportdocumenten, wij bieden een bemiddelingsdienst aan via een gerenommeerd bedrijf op dit gebied, de kosten komen ten laste van de koper.

Het transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord tussen beide partijen ten laste komen van de koper. Indien het voertuig niet in Italië wordt verkocht dan zal het een aantal dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures voor de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. De kosten voor de exportdocumenten en het transport zijn voor rekening van de koper. Deze kosten zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen graag benadrukken dat het organiseren van het transport een service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade.

De auto moet worden bezichtigd en opgehaald in Galatone (Lecce), Italië.

Kavelgegevens
Merk
NSU
Model Type
Prinz L
Jaar
1971
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
72000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Beige
Paardenkracht
30
Cilinderinhoud
600
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen