Mercedes-Benz - 220 S (W180) - 1956

Omschrijving
Mercedes-Benz - 220 S (W180) - 1956
Bevindt zich in: Polen - met Pools kenteken - 40947 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

1956 Mercedes 220 S type Ponton (W180), met 40.947 km, volledig gerestaureerd. De restauratie, uitgevoerd door een Mercedes-werkplaats met alleen originele Mercedes onderdelen, duurde ongeveer 4 jaar, (alles is gedocumenteerd middels foto's en facturen). Technisch een auto in nieuwstaat.

Het lakwerk op carrosserie (die al zeer gezond was; geen plaatwerk gelast of vervangen) werd geheel verwijderd, behandeld met gebruik van hoogwaardige producten en vervolgens overgespoten in de originele kleur volgens fabrieksspecificaties. Werk uitgevoerd door specialisten binnen de industrie en op gebied van het merk.

De motor en transmissie zijn vervangen, alle mechanische onderdelen werden volledig gedemonteerd, geopend en gerestaureerd, de nodige onderdelen zijn vervangen en afgesteld. Het interieur is volledig vernieuwd volgens de specificaties van het model. Alle rubberen onderdelen, pakkingen, lagers en alle aan slijtdelen zijn vervangen.

Iedere afzonderlijke schroef werd gedemonteerd en indien van toepassing gerestaureerd met moderne behandeling om de beste prestaties en duurzaamheid te garanderen. Ophanging en schokdempers in nieuwstaat. Banden in nieuwstaat.

De auto kan worden bezichtigd in Jaworzno, Polen. Op verzoek kunnen wij wereldwijd verzekerd transport tegen de beste tarieven en alle benodigde documenten voor een nieuwe registratie regelen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen via Catawiki.

Kavelgegevens
Merk
Mercedes-Benz
Model Type
220 S (W180)
Jaar
1956
Bevindt zich in
Polen
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
40947 km
Registratiepapieren
met Pools kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Paardenkracht
106
Cilinderinhoud
2200
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen