Ferruccio Laviani - Kartell - Hanglamp - Gè Kristal - Kavel 1

Omschrijving
Ferruccio Laviani - Kartell - Hanglamp - Gè Kristal - Kavel 1
Italië - 2000-heden - Plastic, Staal (roestvrij)

De goedwerkende staat, een prachtig Italiaanse design, een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Ferruccio Laviani voor Kartell Italy, model Gè Kristal hanglamp gemaakt van polycarbonaat, een ontwerp uit 2005.

Afmetingen: Diameter kap 37 cm x hoogte kap 26 cm. Snoerlengte ca. 110 cm.
Materiaal: PMMA (Polycarbonaat).
Lichtbron: E27 gloeilamp zit niet bij deze kavel.

De Gè Kristal plafondlamp wordt met een rozet in gedecoreerd polycarbonaat bevestigd, waarvan de vorm doet denken aan een antieke Venetiaanse kroonluchter. Het is samengesteld uit een lampenkap waarvan de oppervlak is bewerkt tot een plissé effect. Geheel gemaakt van polycarbonaat. De kabel is in lengte verstelbaar en heeft een lengte van ca. 110 cm.

NOOT: Deze hanglamp behoort u zelf in elkaar zetten.

Achtergrondinformatie:
Ferruccio Laviani (1960) werd geboren in de Italiaanse stad Cremona en kreeg de kunst van design met de paplepel ingegoten. Hij studeerde zowel architectuur als design en werd hier in 1986 voor beloond met een diploma. In 1990 vestigde Laviani zijn naam pas echt in de designwereld. Ferruccio Laviani legt graag bruggen tussen hedendaags design en klassieke historische trends.

Conditie in overeenstemming met de leeftijd en gebruik, zoals enkele gebruikssporen zoals vlekjes en een beetje stoffig. Na aankoop kan hierover niet worden gereclameerd.

Zie de laatste drie foto's met een rode pijl waar een minuscuul wit plekje is te zien aan de onderrand van de lampenkap, maar te overzien in het geheel.

Bekijk goed de foto's voor een juist beeld van het aangeboden kavel.


Wordt goed verpakt en per aangetekend verstuurd via PostNL Pakketservice, binnen en buiten Nederland. Bezoek ook onze Catawiki pagina catawiki.grooveydesign.nl met andere vintage kavels.

Kavelgegevens
Object
Hanglamp
Materiaal
Plastic, Staal (roestvrij)
Ontwerper / Kunstenaar
Ferruccio Laviani
Fabrikant / Merk
Kartell
Model / Naam
Gè Kristal - Kavel 1
Stijl
Modern
Geschatte periode
2000-heden
Land van herkomst
Italië
Staat
Goede staat - gebruikt met kleine tekenen van ouderdom en vlekjes
Afmetingen
26×37×0 cm
Gewicht
1,8 kg
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen