Opel - Kadett B1 - 1967

Omschrijving
Opel - Kadett B1 - 1967
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 15656 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Deze leuke en complete Opel B1 is van bouwjaar 1967,

Er is een nieuwe accu gemonteerd, verse benzine startte de auto direct ! er is evt een opfrisbeurtje nodig want met gas geven houd hij een klein beetje in Het interieur is zeker netjes, en de buitenzijde kan wel een goede poetsbeurt gebruiken, afgelezen kilometerstand 15656 km.

De auto heeft een Nederlandse registratie, , EVT een buitenlandse nieuwe eigenaar kan de auto gemakkelijk naar hun land registreren doormiddel van naar een aangewezen bedrijf de export te regelen.

Natuurlijk zijn er enige werkzaamheden te voorzien. De motor draait redelijk netjes, geen bijgeluiden, de auto is niet rijdbaar. Gezien de standtijd moet wel het e.e.a. gecontroleerd worden.

Er is een nieuwe uitlaat gemonteerd en een nieuwe accu.
Kwa roest valt het allemaal heel erg mee, natuurlijk zijn hier ook wel werkzaamheden in te voorzien.er zij bij de achterdorpel wat plaatjes gelast en dient een beetje afgewerkt te worden.

kortom een leuke Opel Kadett B type 1 uit bj 1967 waar in Nederland geen apk en geen wegenbelasting meer hoeft geregeld te worden.
Hij is met een compleet NL registratie.
Tevens worden er wat losse onderdelen meegeleverd deze liggen in de kofferbak.

De auto staat in Hoeven Nederland.

Kavelgegevens
Merk
Opel
Model Type
Kadett B1
Jaar
1967
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Hatchback
Afgelezen kilometerstand
15656 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
40
Cilinderinhoud
1089
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen