Fiat - 124 Sport Coupé - 1967

Omschrijving
Fiat - 124 Sport Coupé - 1967
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 95463 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Fiat 124 Sport Coupé van de eerste serie, slechts één eigenaar, altijd in de garage gestaan, in prachtige staat, in detail afgewerkt, met originele kentekenplaten en documenten.
Interieur prachtig gerestaureerd door een vakman op dit gebied, gezond en intact dashboard, gezonde carrosserie zonder ongelukken, glanzend. Uitstekende hemelbekleding, originele autoradio, Fiat handleiding en onderhoudsboekje.

Originele mechanica loopt perfect en werd altijd gereviseerd, met 95.000 km.
Voor de levering wordt hij nog gekeurd in overeenstemming met de geldende exportvoorschriften voor voertuigen.

Indien het voertuig niet in Italië wordt verkocht dan zal het een aantal dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures voor de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten.
De kosten voor de exportdocumenten en het transport zijn voor rekening van de koper. Deze kosten zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen graag benadrukken dat het organiseren van het transport een service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade.

Het voertuig kan worden bezichtigd in Frascati (Rome), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
124 Sport Coupé
Jaar
1967
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
95463 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
90
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen