Volvo - P1800 ES overdrive - 1972

Omschrijving
Volvo - P1800 ES overdrive - 1972
Bevindt zich in: België - met Nederlands (geëxporteerd) kenteken - 99000 km - 4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist

Volvo P1800 ES overdrive, automaat, USA import met Nederlands kenteken en export documenten. Rijdt op LPG.

Licht restauratie object.

Auto kan bezichtigd worden in Lanaken, België. Transport kan verzorgd worden door erkend transport bedrijf, op kosten van de koper.
Deze Volvo is van origine een uit de USA geïmporteerde auto, nu voorzien van Nederlands kenteken , dwz. Nederlandse papieren en heden geëxporteerd, bij de RDW . Nederlandse papieren met RDW export document, de Nederlandse keuring is op dit voertuig niet van toepassing.

De auto is ooit gespoten in zijn originele kleur, niet van de beste kwaliteit, om deze auto in zijn oude glorie te herstellen is het advies de auto op nieuw te herspuiten, de meeste rubbers zijn gedateerd en dienen vervangen te worden, deurrubbers ontbreken.

Embleem van Volvo op de motorkap word nieuw bijgeleverd. De auto is voorzien van een automaat bak, deze schakelt naar behoren, verder staat op kenteken vermeld dat deze een overdrive versie is. Auto loopt en start en rijd op lpg. Remt en rijdt.

Voorzien van lederen stoelen met duidelijke gebruikers sporen. De motor is een 2 liter versie origineel van Volvo. De historie van de Volvo is niet bekend, evenals of de motor en de auto en versnellingsbak bak matching numbers zijn is niet bekend

Kenteken DH-36-36.
Kleur geel.
Eerste inschrijving 30/06/1972.
Geen keuringsplicht. Apk. In Nederland.

Kavelgegevens
Merk
Volvo
Model Type
P1800 ES overdrive
Jaar
1972
Bevindt zich in
België
Body stijl
Stationwagon
Kilometerstand
99000 km
Registratiepapieren
met Nederlands (geëxporteerd) kenteken
Staat
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Transmissie
Automatisch
Brandstof
LPG
Kleur
Geel
Paardenkracht
100
Cilinderinhoud
1985
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen