Volkswagen - T3 Caravelle C - 1989

Omschrijving
Volkswagen - T3 Caravelle C - 1989
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 87610 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Volkswagen T3 Caravelle C, 1900 cc boxermotor afkomstig van Porsche met 80 pk!

9-Zits busversie geregistreerd op 19/12/1989, originele nummerplaten, documenten gereed voor eigendomsoverdracht, ASI-registratie in behandeling. Het voertuig is door de jaren heen fantastisch onderhouden. Heeft een conserverende restauratie ondergaan in 2015.

Een verflaag werd aangebracht op de buitenkant. Carrosserie en plaatwerk in perfecte staat zonder enige roestsporen, dit werk werd verricht bij een werkplaats die gespecialiseerd is klassieke voertuigen Alle originele lijnen en vormen zijn behouden door de afwezigheid van vulmiddel in de primer onder het lakwerk.

Het interieur is origineel, is nooit vernieuwd (afgezien van de bestuurdersstoel). Zoals te zien op de foto‘s toont de bekleding wat kleine tekenen van ouderdom en zitten er wat kleine plekjes op de hemelbekleding.

Originele vloer, als nieuw. Dit is tevens bewijs van de uitstekende staat en van de grote zorgvuldigheid waarmee de auto gebruikt is.

Volledig gereviseerde ophanging, schokdempers, ophangarmen, silent blocks, trekstang-uiteinden, rubberset, allemaal vervangen door origineel Volkswagen-materiaal.

De banden hebben 1200 km afgelegd. Agressieve, responsieve en een zeer snelle motor. 87.600 km gereden. Vele onderhoudsbeurten en klaar om elke afstand af te leggen.

Periodieke keuring geldig tot oktober 2022, 3 vorige eigenaren.

Deze Volkswagen kan wereldwijd worden verzonden op afspraak. De kosten voor transport en eigendomsoverdracht zijn voor rekening van de koper.

Dit voertuig kan worden bekeken in Reggio Calabria, Italië.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
T3 Caravelle C
Jaar
1989
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Afgelezen kilometerstand
87610 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
80
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen