Nederland - Leger/Infanterie - Onderscheiding

Omschrijving
Nederland - Leger/Infanterie - Onderscheiding
Origineel - In goede staat

Spang van 3 medailles.

Oorlogsherinneringskruis + baton: toegekend aan militairen, in dienst van het Koninkrijk der Nederlanden, die in alle opzichten een goede plichtsbetrachting en goed gedrag hebben getoond en in de periode van 10 mei 1940 tot het einde van de oorlog tenminste 6 maanden in hun functie dienst hebben gevoerd.

Ereteken voor Orde en Vrede (met gespen 1946, 1947, 1948 en 1949) + baton: toegekend aan militairen van de krijgsmacht die in het toenmalig Nederlands-Indië, dan wel Indonesië, en aangrenzende zeegebieden, tussen 3 september 1945 en 4 juni 1951 tenminste 3 maanden in werkelijke dienst zijn geweest.

Onderscheidingsteken in zilver voor langdurige, eerlijke en trouwe(n) dienst  + baton met miniatuur: toegekend na 24 jaar dienst aan militairen, beneden de rang van officier, dienende bij het Nederlandse of Nederlands-Indische leger. De tropenjaren (jaren doorgebracht in Nederlands-Indië) telden daarbij dubbel.

Kavelgegevens
Type
Onderscheiding
Land van herkomst
Nederland
Legereenheid
Leger/Infanterie
Staat
In goede staat
Origineel / Replica
Origineel
Met certificaat van echtheid
Nee
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen