Fiat - 500 F "No Reserve" - 1972

Omschrijving
Fiat - 500 F "No Reserve" - 1972
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 34052 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Deze Fiat 500 F uit 1972 werd dagelijks gebruikt door de vorige eigenaar dus mechanisch werkt hij goed. De lak is vervaagd, maar er waren geen sporen van corrosie of deuken. Hij is in juni 2020 volledig opnieuw gespoten, voorzien van nieuwe vloerbedekking en afdichtrubbers.

Nu ziet hij er mooi uit, de lak is in uitstekende staat en hij kan meteen worden gebruikt. Interieur in goede staat. Kortom, dit is de perfecte auto om in de beste jaren van de Italiaanse Dolce Vita te duiken!

We hebben hem voor je getest. Hij is betrouwbaar en veilig, erg leuk om mee te rijden en hij blijft niet onopgemerkt, het is een echte Italiaanse auto die iedereen zou willen bezitten.

Italiaanse papieren met originele kentekenplaat. De technische keuring is geldig tot februari 2022.

Bagagerek en koffer van de periode zijn alleen voor demonstratiedoeleinden en zijn niet inbegrepen in de prijs; zij kunnen op verzoek worden verstrekt, bij interesse.

Het voertuig kan worden bekeken, getest en opgehaald in San Severino Marche.
De kosten voor vervoer, uitvoerdocumenten en/of eigendomsoverdracht komen voor rekening van de koper. Wij zullen alle nodige ondersteuning bieden.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
500 F "No Reserve"
Jaar
1972
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Cabriolet
Kilometerstand
34052 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
18
Cilinderinhoud
4999
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen