Citroën - 2cv6 Special - 1982

Omschrijving
Citroën - 2cv6 Special - 1982
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 27786 km - 5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)

Originele Nederlandse, zelfs een Zeeuwsche 2cv6 van 1982. Staat sinds 1999 gestald! In 1999 is deze 2cv6 ingeruild bij een lokale Citroën dealer, vermoedelijk van de eerste eigenaar. Aantoonbaar is dit helaas niet.

De motor loopt na het schoonmaken van de contactpuntjes en het plaatsen van een nieuwe benzinepomp weer keurig. Een nieuwe set contactpunten is ook al bij de auto aanwezig. De koppeling werkt en de remmen ook, alhoewel dit natuurlijk allemaal moet worden nagekeken, gezien de langde stilstand. De 2cv6 is dus verrijdbaar.

De koets is in een vrij harde staat. Voetenbak zelf lijkt goed hard, aansluiting met de vloer binnen heeft wel wat aandacht nodig. De paravan en rond de ramen is hij best goed. Chassis idem, met uitzondering van met name de linker achter lengte balk. Deze is rot. Vermoedelijk is hij daarom van de weg gegaan. Dat is wel duidelijk op de foto! Erg originele onverprutste 2cv6 Special. Natuurlijk compleet met krik, reservewiel, slinger etc. De originele rubber matten liggen in de koffer.

Compleet Nederlands kenteken dat kan worden geëxporteerd tegen kostprijs.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. De auto kan bekeken en eventueel opgehaald worden in Vlissingen, Nederland

Voor transport binnen Europa kan ik behulpzaam zijn met het aanvragen van een offerte en het organiseren hiervan.

Kavelgegevens
Merk
Citroën
Model Type
2cv6 Special
Jaar
1982
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Cabriolet
Afgelezen kilometerstand
27786 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
29
Cilinderinhoud
602
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen