Volkswagen - Kombi T1 High Roof Medical Bus - 1974

Omschrijving
Volkswagen - Kombi T1 High Roof Medical Bus - 1974
Bevindt zich in: Verenigd Koninkrijk - met Brits kenteken - 94725 km - 4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist

1974 Volkswagen T1 Split Screen Kombi, linksgestuurd, geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk met nummerplaat DOY 127M.

Dit is een echt, zeer zeldzaam busje met het hoge dak gebruikt door een mobiele tandarts / arts. Dit voertuig is in goede originele en solide staat, hij heeft alleen een lichte restauratie nodig, dat wil zeggen nieuwe lak en afwerking en het aanpakken van een aantal kleine plekken met corrosie op de carrosserie, zichtbaar op de foto‘s. Het chassis is zeer goed en de motor werd omschreven als nieuw toen ik hem kocht. Ik weet niet zeker of hij nieuw was, maar wel uitzonderlijk en de beste Kombi die ik ooit heb gehad.

Ik ben zelf naar Zuid-Amerika gegaan om dit voertuig te kopen, zie foto‘s van mij met de eigenaar, ik heb het busje meegenomen naar de UK en ben de eerste Britse eigenaar.

De interne stahoogte achterin is 184 cm.

Ik doe er nog bij een gloednieuwe gepolijste VW badge voor aan de voorkant en 4 gloednieuwe gepolijste wieldoppen zoals te zien is op de foto‘s.

Het busje biedt erg veel mogelijkheden met het hoge dak en brede deuren en openingen. Ongetwijfeld dat mensen er hun eigen ideeën voor hebben zoals een camper, winkeltje, bar, ijscokar, foodtruck, pop-up restaurant, koffiebusje, vintage trouwbusje.

Hij zou kunnen worden omgebouwd tot een Kombi-cabriolet, ik had dit idee voor bruiloften.

Ter veiling aangeboden met een lage minimumprijs omdat we onze voorraad linksgestuurde voertuigen willen verkopen.

Hij kan bekeken worden in Middlesbrough, Verenigd Koninkrijk.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
Kombi T1 High Roof Medical Bus
Jaar
1974
Bevindt zich in
Verenigd Koninkrijk
Body stijl
Camper
Kilometerstand
94725 km
Registratiepapieren
met Brits kenteken
Staat
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Paardenkracht
40
Cilinderinhoud
1272
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen