Renault - 4 F - 1974

Omschrijving
Renault - 4 F - 1974
Bevindt zich in: Spanje - Met Spaans kenteken - 85079 km - 4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist

Renault 4 F uit 1974 in originele staat.

De laatste voertuiginspectie dateert van 2003, zoals vermeld op het gegevensblad. Het koelcircuit is gerepareerd en gereinigd, het uitlaatsysteem is vervangen, maar sindsdien heeft de auto in opslag gestaan.

De auto zal moeten worden afgesteld, denk aan vloeistoffen en slijtagedelen, het toevoercircuit moet ook worden schoongemaakt aangezien de brandstoftank vies is als gevolg van inactiviteit.

De carrosserie en het lakwerk zouden gerepareerd moeten worden, deze bevinden zich in originele staat. De carrosserie heeft vele deuken en oppervlakteroest wat gerepareerd zou moeten worden, zoals te zien is op de foto‘s, maar is geen ernstige structurele roest.

Dit busje is altijd in Spanje geweest, in een droog klimaat. Zijn hele leven is hij gebruikt door een stomerij, vandaar de stangen aan het dak voor kledinghangers.

De auto bevindt zich in Reus, Spanje. Het is mogelijk om transport te regelen voor de nieuwe eigenaar, voor een aanvullende prijs.

Kavelgegevens
Merk
Renault
Model Type
4 F
Jaar
1974
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Bedrijfswagen
Afgelezen kilometerstand
85079 km
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
31
Staat (Algemeen)
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen