Alfa Romeo - 1600 GT Junior - 1972

Omschrijving
Alfa Romeo - 1600 GT Junior - 1972
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 4311 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Prachtige Alfa Romeo 1600 GT Junior

Het behoeft weinig uitleg over de status van Alfa Romeo. Dit merk is door de jaren heen steeds stabiel gebleven in met name de prijsstelling. We zien een langzame maar gestage stijging in de prijzen voor mooie en goede Alfa Romeo klassiekers.

Ook deze Alfa Romeo is in een zeer verzorgde staat. De auto is langer geleden geheel aangepakt en keurig en vakkundig gerestaureerd. ook de motor werd gereviseerd en loopt als nieuw. Het betreft hier een fijne auto om mee te rijden, zeer geschikt voor het rijden van klassieke rally's.

Het wordt echter steeds moeilijker om een leuke, maar vooral goede Alfa Romeo te vinden. Zeker de 1600 GT Junior uitvoering is erg moeilijk te traceren. Dit is uw kans om een zeer verantwoorde investering te doen!

Voor verkoop buiten Nederland kunnen wij voor u het exportdocument verzorgen. Ook transport kan in overleg door ons worden verzorgd.

Het dient aanbeveling om de auto eerst te komen bekijken voordat u biedingen uitbrengt. De auto staat in Valkenswaard en kan ook op de brug worden bekeken.

Kavelgegevens
Merk
Alfa Romeo
Model Type
1600 GT Junior
Jaar
1972
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
4311 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Paars
Paardenkracht
125
Cilinderinhoud
1599
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen