Panini - Feyenoord 2000 Kampioenen! - Compleet album

Omschrijving
Panini - Feyenoord 2000 Kampioenen! - Compleet album
Nieuwstaat - Met poster in het midden

Hierbij aangeboden: een schitterend compleet album van Panini Feyenoord 2000 Kampioenen, het album is in topstaat bewaard gebleven.

In dit album vind je een mooi overzicht van het seizoen 1999-2000, ruim 20 jaar geleden dus, de pagina's van dit album zitten nog zeer stevig vast in de niet, gebruikssporen zijn er praktisch niet te vinden, het is heIemaal onbeschreven en in het midden van het album zit nog de poster van de hele selectie, deze is ook nog volIedig intact.

Dit is het eerste album dat speciaal werd uitgegeven over Feyenoord en absoluut een fraaie toevoeging voor de verzameling. Zeker voor wie ook nog een voorliefde heeft voor de club uit Rotterdam-Zuid, het lukte Feyenoord niet om het kampioenschap te proIongeren, want de ploeg eindigde als derde. 4 punten achter SC Heerenveen en 20 punten achter de landskampioen PSV.

In het album vind je Feyenoorders van twintig jaar terug zoals onder meer J Dudek (een van de acht spelers die alle 34 wedstrijden in actie kwamen), U van Gobbel, B Konterman, J P v Gastel. P Paauwe, K v Wonderen, P Bosvelt, J D Tomasson, I Korneev, J R Cruz, B Kalou, Tininho, P v Vossen en anderen.

Bekijk de foto's van het kavel nauwkeurig voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, door het eerst te wikkelen in een stuk bubbelfolie, en daarna wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket, zowel voor Nederland als voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van dit kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten in geval van winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom even met het voltooien van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Houd s v p de track & trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd; nota bene: in het geval van een mislukte afleverpoging wordt het in sommige gevallen maar voor een korte tijd bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Feyenoord 2000 Kampioenen!
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Nieuwstaat
extra‘s
Met poster in het midden
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen