Panini - Voetbal 98 - Compleet album

Omschrijving
Panini - Voetbal 98 - Compleet album
Prachtige staat - Onbeschreven - Bestelbon aanwezig

Dit is een compleet album van Panini Voetbal 98, het 21e album van de Eredivisie dat door Panini werd uitgegeven, dit album is in prachtige staat bewaard gebleven, met alleen wat minimale slijtagesporen aan de kaft zichtbaar en aan de hoekjes, het album zit nog zeer stevig in de niet. De stickers zijn netjes in het album geplakt; er is niet in of op het album geschreven, 22 jaar oud en indien in deze staat bewaard zal het vooral in waarde toenemen.

Nikos Machlas werd topscorer met 34 goals namens Ajax, dat het kampioenschap won, met PSV als tweede, terwijl FC Volendam degradeerde rechtstreeks, Groningen moest ook een stap terug doen na de nacompetitie, bekende spelers die je in het album vindt zijn onder meer E v d Sar, R de Boer, F de Boer, L Nilis, R Vrede, J van HaIst, M van Hintum, D BIind, N Machlas, W Jonk, T ten Cate, S Valckx, G Lawal, J Cruz, J P v GasteI, R v NisteIrooij, M v BommeI, T Bos, J Stam, P Cocu, P Bosvelt, J Bosman, R StraaI, A Bruggink, A Ooijer, H Fraser, E ten Hag en nog tal van andere grote en minder grote namen.

Bekijk de foto's van het kavel nauwkeurig voor een volledige eigen indruk, er staan zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, eerst d m v het te wikkelen in een stuk bubbelfolie, en dan wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket in binnen- en buitenland, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van dit kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom even met het voltooien van de betaling totdat de veiling klaar is.

Houd s v p de track & trace-code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd; in het geval van een mislukte afleverpoging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Voetbal 98
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Prachtige staat
extra‘s
Onbeschreven - Bestelbon aanwezig
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen