Panini - PSV 2002 - Compleet album

Omschrijving
Panini - PSV 2002 - Compleet album
Zeer mooie staat - Onbeschreven - Inclusief poster

Van Panini: een compleet album van Panini PSV 2002, helemaal gewijd aan de club uit Eindhoven; in het album komen de spelers van het seizoen 2001 - 2002 aan bod, ieder met zijn eigen pagina.

Het album is in zeer mooie staat bewaard gebleven, met alleen wat oppervlakkige gebruikssporen aan de kaft te zien, de pagina's zitten nog zeer stevig in de niet, het is volledig onbeschreven en in het midden van het album zit de poster intact, ook hierop is niet geschreven.

Dit album is absoluut een must have voor PSV-fans, PSV was een jaar eerder kampioen geworden maar in dit seizoen eindigde het 5 punten achter Ajax, met 22 goals werd Jan Vennegoor de nummer twee op de lijst van topscorers, achter Pierre van Hooijdonk.

De spelers van PSV van dit seizoen die je in het album vindt zijn onder meer R Waterreus, M Kezman, M v Bommel, K Hofland, E Faber, D Rommedahl, Y Nikiforov, J de Jong, P Lodewijks, K Bogelund, J Colin, J Heintze, E Addo, A Ooijer, T Lucius, J Vogel en enkele anderen, spelers die stuk voor stuk hun carrière inmiddels beëindigd hebben.

Bekijk nauwkeurig de foto's van het kavel voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, eerst d m v het te wikkelen in een stuk bubbelfolie, en daarna wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is aangetekend voor binnen- en buitenland, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van dit kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom a u b even met het voltooien van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Houd s v p de track & trace-code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket bezorgd wordt; nota bene: in het geval van een mislukte afleverpoging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en de opIettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
PSV 2002
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Zeer mooie staat
extra‘s
Onbeschreven - Inclusief poster
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen