Panini - Voetbal 81 - Nederlandse competitie - Compleet album

Omschrijving
Panini - Voetbal 81 - Nederlandse competitie - Compleet album
Gebruikte staat met enige schade - 1 losse pagina in het midden

Aangeboden: Panini een compleet album van Voetbal 81, het vierde album van de Nederlandse competitie dat door Panini werd uitgegeven.

Dit album is na ruim 39 jaar in redelijke staat, met als voornaamste schade een losse pagina in het midden; deze kan nog wel netjes gerepareerd worden op het oog. Her en der ook andere gebruikssporen zoals scheurtjes en op enkele plekken een stukje plakband; er is niet geschreven in het album en er zijn geen bestelbonnen.

Sommige stickers hebben ook een lichte beschadiging, AZ '67 won de Eredivisie (voor het eerst sinds 1964 was het geen Ajax, Feyenoord of PSV), en Ruud Geels werd topscorer met 22 goals. Verder zijn bekende spelers van dit seizoen die je in het album vindt onder meer C v d Dungen, E Treytel, K Kist, P Tol, J Jonker, S Lerby, een nog jonge R v d Gijp, P v Dord, M v GeeI, J v Daele, A Stafleu, J v Dijk, B v d Poppe, R IsraëI, P v d Hengst, P Boeve, W v d Kerkhof, R v d Kerkhof, G v d Lem, H Otto en nog diverse andere grote en minder grote namen.

Bekijk de foto's van het kavel nauwkeurig voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van het kavel op de foto gezet, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, eerst d m v deze te wikkelen in een stukje bubbelfolie, en daarna wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is via aangetekend pakket, zowel voor Nederland als voor andere landen waar ook ter wereld, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van verschillende kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom even met het voltooien van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Houd s v p de track&trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd; nota bene: in het geval van een mislukte leverpoging wordt het in sommige gevallen sIechts voor een korte tijd bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Voetbal 81 - Nederlandse competitie
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Gebruikte staat met enige schade
extra‘s
1 losse pagina in het midden
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen