Panini - WC 2006/10 + EC 2008 - 3 originele boxjes met 3 lege albums

Omschrijving
Panini - WC 2006/10 + EC 2008 - 3 originele boxjes met 3 lege albums
Nieuwstaat

Aangeboden van Panini, drie originele boxjes van drie opeenvolgende grote toernooien: World Cup 2006 Duitsland, Euro 2008 Oostenrijk Zwitserland (de groene versie) en World Cup 2010 Zuid Afrika, van deze 3 edities wordt ook voor elk een origineel leeg album aangeboden; deze zijn ook te zien op de foto, de boxjes zijn in nieuwstaat bewaard gebleven, in de originele factory seal, deze albums zijn ook in ongebruikte nieuwstaat.

Met de inhoud van 3 x 100 zakjes komt het totaal aantal zakjes op 300, dus bij uitpakken 1500 stickers in pack-fresh staat, enkele van de grotere namen die je in deze pakjes kunt vinden zijn Z Zidane, F Totti, P Crouch, R Santa Cruz, R Meireles, L A Messi, M Materazzi, C Ronaldo, E v d Sar, D SiIva, W Sneijder, A Robben, A PirIo, W Rooney, L Modric, I Rakitic, Ronaldinho, A Nesta, GL Buffon, N de Jong, F Grosso, A Iniesta, S Ramos, G Piqué, M van BommeI, D Kuyt, S Agüero en nog tal van andere grote en minder grote namen.

Kortom: een heleboel zakjes om in goed gezeIschap een keer open te scheuren, of om een tijd te bewaren, ze zullen niet gauw in waarde afnemen, de toernooien werden respectievelijk door ItaIië, Spanje en opnieuw Spanje gewonnen.

Bekijk alIe foto's voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet en het wordt met veel zorg ingepakt om de kans op eventuele schade tot een minimum te beperken, eerst door het te wikkelen in bubbelfolie, en daarna wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakket naar binnen- en buitenland, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van dit kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom even met het voltooien van de betaling totdat de veiling afgelopen is a u b.

Houd s v p de track & trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd; nota bene: in het geval van een mislukte afleverpoging wordt het in sommige gevallen maar voor een korte tijd bewaard op een afhaalplek in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
WC 2006/10 + EC 2008
Merk
Panini
Object
3 originele boxjes met 3 lege albums
Staat
Nieuwstaat
Taal
Italiaans
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen