Panini - Voetbal 94 - Nederlandse competitie - Compleet album

Omschrijving
Panini - Voetbal 94 - Nederlandse competitie - Compleet album
Gebruikte staat met enige schade

Een compleet album van Panini Voetbal 94, het 17e album van de NederIandse competitie dat door Panini is uitgegeven.

Dit album is in gebruikte staat: de pagina tussen Feyenoord en PSV heeft een aantal slordige kreuken en er zijn ook stukjes plakband aangebracht; dit geldt ook voor de middenpagina, die met met stukjes plakband gerepareerd is; andere gebruikssporen zijn wat minder ernstig, er staat een rekensom achterin maar verder is er niet geschreven.

Het was een zeer sterke periode voor het Nederlandse voetbal, met Ajax dat aan de vooravond van twee Champions league finales stond, Ajax werd ook kampioen, Feyenoord werd tweede, PSV derde en Jari Litmanen werd topscorer met 26 doeIpunten.

Verder vind je in het album bekende spelers zoals onder anderen F de Boer, E v d Sar, E v d Meer, N v d Meer, W Kieft, J Litmanen, C Seedorf, M v Hintum. E Koeman. J v d Brom, E de Goey, J de Wolf, J v Loen, J Kiprich, R v d HeuveI, J de Gier, E v d Luer, E v d Looi, P Cocu, W v d Ark, R v d Berg en nog meer grote en minder grote namen.

Bekijk de foto's van het kavel nauwkeurig voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventueel schade tot een minimum te beperken, eerst d m v het te wikkelen in een stuk bubbelfolie, en hierna zal het in een stevige doos geplaatst worden.

De verzending van dit kavel is per aangetekend postpakket, zowel voor Nederland als daarbuiten, en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt; de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom a u b even met het afronden van de betaling tot de veiling afgelopen is.

Houd a u b de track en trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket wordt bezorgd; let op: in gevaI van een mislukte afleverpoging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Voetbal 94 - Nederlandse competitie
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Gebruikte staat met enige schade
Taal
Nederlands
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen