Austin - Austin Mini 1000 HLE - 1983

Omschrijving
Austin - Austin Mini 1000 HLE - 1983
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 12500 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

- Keuring is verlopen op 18/07/2019.
- Eigenaren: 2.

BESCHRIJVING
Austin Mini 1000 HLE geregistreerd in 1983 met "Parma" nummerplaten, goed bewaard gebleven, met originele documenten en nummerplaten, tweede eigenaar. De eerste eigenaar was een vrouw die er maar een paar kilometer mee reed. Op de teller staat 12.500 km. Geen roest. Onderzijde in zeer goede staat.

Auto met ASI-certificaat voor goedkopere verzekering. Omdat de auto 30 jaar oud is, is hij vrijgesteld van eigendomsbelasting (in Italië). De auto is klaar om elke afstand te rijden. Klaar voor de volgende rally's. Levendige en pittige motor, altijd regelmatig onderhouden.
De carrosserie is zeer goed bewaard gebleven.
Ik heb nog steeds het logboek van de vorige eigenaar, daarin heeft ze alle uitgaven met datum genoteerd, van nieuwe olie tot tanken.

De auto heeft een ASI-certificaat en een CRS-certificaat (certificaat van historisch belang), omdat hij ouder is dan 30 is er geen eigendomsbelasting verschuldigd (in Italië). Nummergelijk. Blauw getint glas gemonteerd als een optie uit die tijd.

Let op: door een verkeerde kleurcode zijn het spatbord en de rechterdeur in een iets lichtere kleur gespoten dan de rest van de auto.


Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in de provincie Potenza, Italië.

Kavelgegevens
Merk
Austin
Model Type
Austin Mini 1000 HLE
Jaar
1983
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
12500 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
beige
Paardenkracht
44
Cilinderinhoud
1089
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen