Zastava - 750 Luxe - 1975

Omschrijving
Zastava - 750 Luxe - 1975
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 93362 km - 4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist

Aangeboden, Zastava 750 Luxe (Met Fiat 600 badges).

Deze Zastava 750 Luxe met Nederlandse papieren heeft een geldige APK tot 2022. Geen matching numbers en helaas geen onderhoudshistorie aanwezig.

De motor van dit object start en loopt soepel. De versnellingsbak schakelt goed naar alle 4 de versnellingen en de remmen werken naar behoren. De kleur van de auto is origineel, de lak niet.

Dit is een leuk project om verder op te knappen, en als u daar geen behoefte aan heeft staat deze auto voor u klaar om op pad te gaan. APK geldig tot 02-06-2022.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt. Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. foto's en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.

Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma’s.

Kavelgegevens
Merk
Zastava
Model Type
750 Luxe
Jaar
1975
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Hatchback
Afgelezen kilometerstand
93362 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
29
Cilinderinhoud
767
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen