Volkswagen - Golf GTI - 1992

Omschrijving
Volkswagen - Golf GTI - 1992
Bevindt zich in: Spanje - Met Spaans kenteken - 96158 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Deze Golf GTI heeft slechts twee eigenaren gehad.
De eerste eigenaar heeft alle beurten perfect bijgehouden zoals blijkt uit het serviceboekje, alles afgestempeld tot 2008. Daarna heeft de auto tot 2017 in een garage gestaan, toen werd hij aan de laatste eigenaar verkocht met slechts 70.000 km.
De laatste eigenaar heeft de auto goed laten onderhouden bij een onafhankelijke garage. Momenteel heeft deze GTI nog geen 90.000 km afgelegd in 28 jaar, sinds 1992.
Het interieur is in zeer goede staat, met uitzondering van de hemelbekleding, deze is doorgezakt en moet opnieuw worden bekleed.
De bumpers, enkele deuken op het onderste deel van de deuren en het linkerspatbord moeten worden gespoten. Dit is allemaal te zien op de foto‘s.
Deze auto heeft nog steeds het originele lakwerk, helaas wel met kleine deuken op de carrosserie na 28 jaar. Plaatwerk en lakwerk zijn nooit gerepareerd.
De auto is standaard, origineel, nooit geforceerd en altijd goed behandeld.
De auto is altijd in Spanje geweest en er is geen corrosie. Altijd in een droog klimaat, zonder vochtigheid.
Een goede auto en zeker een toekomstige klassieker.
Het is raadzaam het voertuig te bezichtigen alvorens een bod te plaatsen om teleurstelling te voorkomen. Voor een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
Golf GTI
jaar
1992
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Hatchback
Afgelezen kilometerstand'
96158 km
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
115
Cilinderinhoud
1984
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen