Nr. 39790243

Verkocht
Richard Sapper - Alessi - Koffiemachine Coban RS04 met koffiemaler
Eindbod
€ 360
185 weken geleden

Richard Sapper - Alessi - Koffiemachine Coban RS04 met koffiemaler

Koffiemachine Coban RS04 met maler: Zeer zeldzame koffiemachine ontworpen door Richard Sapper geproduceerd in Zwitserland. De RS05 komt vaker voor dan deze met een aparte koffiebonen maler. Deze koffiemachine ziet er nog goed uit gezien de leeftijd. Heeft wat gebruikssporen zoals de kleine plekjes bij het waterreservoir, wanneer deze erop zit is er vrijwel niks van te zien. Kijk goed naar de foto’s voor de huidige conditie. Al met al is deze machine nog heel erg netjes en klaar voor gebruik. - Verwijderbaar waterreservoir om handig bij te vullen - Wanneer je de koffiehouder onder de maler houdt vult zich deze wanneer je het tegen het metalen uitsteeksel drukt. - Fijnheidsniveau van de koffiebonen is af te stellen - Opschuimer voor melk - Stomer voor heet water - Draaischakelaar voor het opschuimen of heet water - Druppelzeef en verwijderbare lekbak voor eenvoudige reiniging - Drukgenoten grijze behuizing - 3 verschillende maten om de sterkte van de koffie te bepalen De Coban machine belichaamt de perfecte combinatie van vorm en functie, de componenten van koffiebonen en helder water worden gepresenteerd in twee kolommen en worden verbonden door een verbindingsband om een uitstekend product te vormen. In 1999 heeft de jury van de Design Plus prijs de 'Coban' een prijs toegekend met de volgende woorden: 'een ontwerp alsof het uit één stuk bestaat' Dit item word goed verpakt, aangetekend en verzekerd verstuurd. #italiandesign

Nr. 39790243

Verkocht
Richard Sapper - Alessi - Koffiemachine Coban RS04 met koffiemaler

Richard Sapper - Alessi - Koffiemachine Coban RS04 met koffiemaler

Koffiemachine Coban RS04 met maler:

Zeer zeldzame koffiemachine ontworpen door Richard Sapper geproduceerd in Zwitserland. De RS05 komt vaker voor dan deze met een aparte koffiebonen maler.

Deze koffiemachine ziet er nog goed uit gezien de leeftijd. Heeft wat gebruikssporen zoals de kleine plekjes bij het waterreservoir, wanneer deze erop zit is er vrijwel niks van te zien. Kijk goed naar de foto’s voor de huidige conditie. Al met al is deze machine nog heel erg netjes en klaar voor gebruik.

- Verwijderbaar waterreservoir om handig bij te vullen
- Wanneer je de koffiehouder onder de maler houdt vult zich deze wanneer je het tegen het metalen uitsteeksel drukt.
- Fijnheidsniveau van de koffiebonen is af te stellen
- Opschuimer voor melk
- Stomer voor heet water
- Draaischakelaar voor het opschuimen of heet water
- Druppelzeef en verwijderbare lekbak voor eenvoudige reiniging
- Drukgenoten grijze behuizing
- 3 verschillende maten om de sterkte van de koffie te bepalen

De Coban machine belichaamt de perfecte combinatie van vorm en functie, de componenten van koffiebonen en helder water worden gepresenteerd in twee kolommen en worden verbonden door een verbindingsband om een uitstekend product te vormen.

In 1999 heeft de jury van de Design Plus prijs de 'Coban' een prijs toegekend met de volgende woorden: 'een ontwerp alsof het uit één stuk bestaat'

Dit item word goed verpakt, aangetekend en verzekerd verstuurd.

#italiandesign

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object