Volkswagen - T1 - 15 Raams - 1975

Omschrijving
Volkswagen - T1 - 15 Raams - 1975
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 2555 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Prachtig Volkswagen T1 busje, de populaire versie met 15 raampjes.

Dit busje is afgelopen winter uit Brazilie geïmporteerd, volledig nagezien, voorzien van volledig nieuw interieur, nieuwe zittingen, hemel, nieuwe banden. Vervolgens in NL technisch nagezien en gekeurd met NL kenteken en een nieuwe technische APK keuring tot 10-07-2022. Dus instappen en rijden!

Deze T1 heeft een 1500 cc motor, 4 cilinders. De motor loopt prima en de transmissie schakelt zoals het hoort. Het onderstel, de assen, remmen en elektra zijn technisch gekeurd tijdens de invoering keuring en goed bevonden. Nette banden met chromen doppen.

Het interieur is volledig nieuw: nieuwe zijpanelen, nieuwe witte bekleding, nieuwe vloermatten in kleur. Alles in kleur! Zelfs tot achter de achterbank is alles keurig bekleed. Ook een nieuw hemeltje is geplaatst.

Er is bovendien een elektrische ruitensproeier pomp geïnstalleerd, 12V sigaretten aansteker ingebouwd. nieuwe autogordels ingebouwd en rondom 4 nieuwe banden.

Het unieke turquoise kleurtje zorgt ervoor dat het busje veel positieve aandacht trekt! De kieren van het busje zijn zeer goed, zie foto's. en alle deuren sluiten keurig zoals het hoort.

Natuurlijk zullen er aan een 45 jaar oud busje plekjes te vinden zijn. Zo is tijdens het transport de voorbumper iets beschadigd, zie foto. Op de foto's is nog het Braziliaanse kenteken zichtbaar maar het busje is intussen goedgekeurd en wordt dus geleverd met Nederlands kenteken en een nieuwe technische APK keuring tot juli 2022.

De imperial en surfplank bovenop het busje zijn intussen los verkocht en dus niet inbegrepen.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Delden, Nederland.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
T1 - 15 Raams
Jaar
1975
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
15 Raams KOMBI busje
Kilometerstand
2555 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Groen
Paardenkracht
44
Cilinderinhoud
1499
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen