Rechaud, Chafing dish - Neoklassiek - Verzilverd

Omschrijving
Rechaud, Chafing dish - Neoklassiek - Verzilverd
Frankrijk - Ca 1945

Unieke rechaud, in de stijl van Christofle. Deze bestaat uit 3 delen: pot, schotel en vlammenbreker. De pot en schotel zijn gemaakt uit verzilverd rood koper (goede warmtegeleider). De vlammenbreker is gemaakt uit staal, deze is door jaren gebruik wat brozer geworden en kan vervangen worden, hij doet uiteraard nog dienst.

Diameter bovenschotel: Ca 25cm

Verzekerde en verzorgde verzending in passende (eventueel dubbele) verpakking.
Bpost voor bestemmingen binnen België, DPD voor andere bestemmingen.
Verzendingen buiten het grondgebied Europa zijn door de douanerestricties ivm de corona-uitbraak nog niet mogelijk. Verzendkosten zijn van toepassing voor het vasteland, voor overzeese gebieden en eilanden kan een toeslag vereist zijn. Een toeslag voor douaneformaliteiten wordt doorgerekend indien van toepassing (buiten EU).
Door de grootte van dit kavel kan er geen gecombineerde verzending worden aangeboden, wint u twee of meer kavels van dezelfde veiling, dan dient u het supplement aan verzendkosten voor het tweede kavel te betalen. Dit supplement is niet groter dan de aangegeven verzendkosten.

Kavelgegevens
Object
Rechaud, Chafing dish
Materiaal
Verzilverd
Stijl
Neoklassiek
Geschatte periode
Ca 1945
Land van herkomst
Frankrijk
Staat
Goede staat - gebruikt met kleine tekenen van ouderdom en vlekjes
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen