Franklin Mint - 1:24 - Rolls Royce Phantom I - Cabriolet De Ville uit 1929

Omschrijving
Franklin Mint - 1:24 - Rolls Royce Phantom I - Cabriolet De Ville uit 1929
Zeer Goed - In originele verpakking

Dit model werd uitgebracht in september 1989 het is een precisiemodel vervaardigd uit 144 afzonderlijke onderdelen Net als het origineel heeft dit model een 6 cilinder motor alsmede een bagagekoffer. Het windscherm is opvouwbaar zoals bij de originele auto. Het model is ongeveer 23,2 cm lang.
Veel onderdelen zoals de voorlichten, de wieldoppen, de radiatormantel, de achterlichten, de deurknoppen zijn bekleed met chroom. Het ornament op de motorkap is bekleed met sterling zilver met daaroverheen een beschermlaag.
Uiteraard kan de motorkap en de deuren worden geopend tevens de opbergvakken in de treeplanken. Het stuur functioneert zoals u dat gewend bent bij de modellen van deze klasse.
Het model wordt in de styrofoam verpakking veilig opgeborgen (met extra aandacht voor het motorkapornament.)en met de bijbehorende papieren en garatiecertificaat in de kartonnen doos naar U verzonden.
Verzending vind aangetekend plaats met track en trace.

Kavelgegevens
Aantal items
1
Merk
Franklin Mint
Schaal
1:24
Merk/Model Type
Rolls Royce Phantom I
Aanvullende Informatie
Cabriolet De Ville uit 1929
Model
Limousine
Kleur
Zwart met blauw
Materiaal
Gegoten, Plastic, verchroomde en verzilverde onderdelen
Staat
Zeer Goed
Verpakking
In originele verpakking
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen